Pestovateľské stoly

7 produktov

Podľa relevancie
Filter

    Pestovateľské stoly predstavujú jeden z variantov na predpestovanie, ale aj samotnému pestovaniu úžitkových i okrasných rastlín. Poskytujú ideálne pestovateľské podmienky na rast aj tvorbu plodov. Predpestovať je možné semená zeleniny, bylín i kvetín. Akonáhle semenáčiky zosilnejú, môžete ich presadiť do skleníka, pareniska či na záhon.

     

    Výhodou pestovateľských stolov je ochrana rastlín pred nepriazňou počasia, ktoré môžu byť vystavené na záhradnom záhone. K pestovateľskému stolu sa navyše nemusíte ohýbať. Ide tak tiež o praktické riešenie na princípe vyvýšených záhonov, ktoré šetria váš chrbát. Stoly na pestovanie rastlín sú obvykle opatrené krycím vekom z priehľadného plastu. Na ňom nájdete vetracie prieduchy na reguláciu a prívod čerstvého vzduchu, teploty a ďalších podmienok na pestovanie.

     

    Pestovateľský stôl je vyrobený z ľahkého, avšak odolného plastu. Údržba je vďaka tomu jednoduchá a životnosť vzhľadom na používanie dlhá. V našej BAUHAUS ponuke nájdete pestovateľské stoly v niekoľkých prevedeniach. Od rýdzo praktické po dizajnové kúsky, ktoré využijete aj pri pestovaní na terase či balkóne.