Hadicové spony

33 produktov

Podľa relevancie
Filter
    Stabilit Hadicová spona

    Stabilit Hadicová spona

    20-32 mm; kov; 2 ks
    1,35
    Dostupné online
    Nie je k dispozícií
    Stabilit Hadicová spona

    Stabilit Hadicová spona

    16-25 mm; kov; 2 ks
    1,25
    Dostupné online
    Nie je k dispozícií
    Zámok W2

    Zámok W2

    30 × 13 mm; chrómová oceľ
    1,60
    Dostupné online
    Nie je k dispozícií

    Pokiaľ hľadáte bezpečné a spoľahlivé spojenie vašich hadíc, prezrite si v BAUHAUS sortiment spojok a prípojok. Hadicové spony sú šikovným doplnkom do akejkoľvek domácej alebo profesionálnej dielne.

    Hadicové spony sú základným nástrojom, ktorý slúži na pevné uchytenie a tesnenie hadíc rôznych typov a veľkostí. Bez ohľadu na to, či potrebujete spojiť hadicu s vodovodným kohútikom alebo iným komponentom, je hadicová spona základom pre spoľahlivú funkčnosť vášho systému. Spony sú navrhnuté tak, aby odolali vysokým tlakom a zaisťovali dlhodobé a bezpečné spojenie.

    Sú vyrobené z kovových materiálov, ako je napríklad oceľ, a majú jednoduchý, ale účinný dizajn. Nerezové hadicové spony sú veľmi odolné proti korózii a zaisťujú bezproblémovú prevádzku aj v náročných podmienkach. Pre tých, ktorí hľadajú rýchlu a jednoduchú inštaláciu, odporúčame našu sadu hadicových spôn. Táto sada obsahuje rôzne veľkosti spôn, ktoré vyhovejú všetkým vašim potrebám. Po nasadení je treba sponu utiahnuť, aby pevne držala hadicu na mieste a zabránila jej posunu alebo odpojeniu. Pokiaľ si nie ste istí, akú veľkosť spony vybrať, naša sada hadicových spôn je pre vás ideálnou voľbou.

    Hadicové spony sa najčastejšie používajú vo vodovodných systémoch, predovšetkým u záhradných hadíc, pneumatických a hydraulických systémov, v automobilovom priemysle a mnohých ďalších. Hadicové spony sa ľahko používajú a zaisťujú spoľahlivé spojenie hadíc a rúrok v rôznych situáciách. Prezrite si ponuku BAUHAUS a objavte kvalitné a odolné nástroje.