Vidly

8 produktov

Podľa relevancie
Filter

    Základom úspešnej starostlivosti o záhradu je záhradné náradie, medzi ktoré patria aj vidly. BAUHAUS ponúka rôzne druhy vidlí, ktoré vám uľahčia prácu na záhrade. V našom sortimente nájdete napríklad rycie vidly, vidly na hnoj, drevené vidly, vidly na seno alebo vidly na zemiaky.

    Rycie vidly sú ideálne na prácu s pôdou a rozrušovanie zemín. Vidle na hnoj sú nevyhnutné pre manipuláciu s hnojivami a kompostom. Drevené vidly sú obľúbené pre svoju ľahkosť a prírodný materiál, vidly na seno sa hodia na hrabanie sena či slamy. Vidle na zemiaky zase uľahčia zber zemiakov a ďalších plodín zo zeme.

    V našej ponuke nájdete vidly s rôznymi dĺžkami rukovätí, takže si môžete vybrať ten správny nástroj pre svoju prácu. Drevené vidly sa vyznačujú kvalitným spracovaním, dlhou životnosťou a príjemným úchopom pri práci.

    Vidle v ponuke BAUHAUS splnia všetky vaše požiadavky na kvalitu a funkčnosť. Pri výbere záhradných vidlí nezabudnite zohľadniť svoje potreby.

    V BAUHAUS nájdete aj ďalšie záhradné náradie, ako sú hrable, lopaty a ďalšie nástroje, ktoré vám pomôžu udržiavať záhradu v perfektnom stave. Navyše si môžete vybrať aj zo širokej škály doplnkov, ako sú rukavice, záhradná obuv a ochranné pomôcky, ktoré zaisťujú, aby pre vás bola práca na záhrade komfortnejšia.

    Navštívte BAUHAUS a objavte našu širokú ponuku vidlí a ďalšieho záhradného náradia, ktoré vám uľahčia prácu a prispeje k tomu, aby sa vašej záhrade a rastlinám darilo. Rytie nebolo odteraz jednoduchšie.